2008 áprilisában nagyon szép nap következett be a ferencvárosi szimpatizánsok körében. A csapatot egy igazán tehetős skót úriember -s annak cége- megvásárolta a klub -ha jól tudom- 95%-át. Nagyon nehezen nyerte meg a pályázatot az új befektető cége. A korábbi pályázatok során egy kis szépséghiba mindig akadt, de harmadjára már nem lehetett belekötni a szerződésbe. Megvették a klubot. A fanatikusoknak minden jót megígértek. Nagy célokat tűzött ki az egyesület: BL, minőségi futballisták, 16 milliárdos aréna...

2010 júniusában vagyunk. A csapat már az első osztályban szerepel, de a mutatott játék, s a tabellán való helyezés nem nyújt sok örömöt a nézőknek, szurkolóknak. Néger-áradaat, spanyol armada és szláv különítmény lepte el a hazai öltözőt. A játékosok fele nem magyar, s ez sem jó hír a drukkereknek. Ugyan kinevezték a mélyen tisztelt Prukner Lászlót edzőnek, de már előre elkönyvelhető, hogy "ki fogják csinálni". A vezetőség igényt tartott Rodenbücherre, Nagy Patrikra, Józsira és Maróti Bélára, s a Rpid Wien csatárát, Konradot is le akarjár igazolni, de a keret legjobbjait eladási státuszba helyezik.Pár órája eladták a görög Olympiakosnak Megyerit, ami nagy problémát jelenthet a későbbiekben.

A csapat Amerikába ment volna edzőtáborba, azonban lefújták az utazást, mivel nem találtak minőségi ellenfeleket. Nem lehet, hogy már csak a pénzt akarják kivenni a Fradiból, s a komolyabb kiadásokat ennek tudatában kerülik? Furcsa. Pár napja lemondott Berki Krisztián is, ma pedig Igaz András hagyta el a klubot. Mire utalhat ez? Elhagyják a süllyedő hajót? Könnyen lehet.

Mc Cabe, s az ő nevével fémjelzett cég ki akar szállni az FTC-ből. Megpróbálják még a jobb játékosokat eladni, s ingyen igazolnak még egy-két magyar "sztárt". Amilyen nehezen talált új tulajdonost a Fradi, olyan könnyen veszítheti el.

A bejegyzés trackback címe:

https://mfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr1002084675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása